Buraya Reklam Verebilirsiniz

Saklı Kalan Dizisi Oyuncuları

Melis Birkan'ın başrollerinde oynadığı Show TV ekranlarının yeni dizisi Saklı Kalan tüm hızıyla yayın hayatına başladı. Oyuncu kadrosunda Melis Birkan'ın yanı sıra Muhammet Uzuner ve Meral Çetinkaya gibi sevilen isimlerde yer alıyor. 19 Aralık 2013 tarihinde ilk bölümü ile Show TV ekranlarında başlayan Saklı Kalan dizisi kısa sürede izleyiciye kendini sevdirecek gibi gözüküyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin yer alırken, yapımcılığını Kemal Kurçer üstleniyor. Saklı Kalan dizisinin senaryosunu ise Funda Alp ve Tayfa yazıyor. Saklı Kalan dizisinde Cevher Holding, ülkenin en büyük maden şirketlerinden birisidir. Ailenin iki oğlundan birisi olan Murat Cevher de bu holdingin patronudur. Annesi Sitare Hanım, eşi Süreyya ve kızı Ece’yle olağan düzenini devam ettiren Murat Cevher ’in hayatı, karşısına Defne’nin çıkmasıyla değişecektir. Defne’ye âşık olan Murat, bu aşkın bedelini çok ağır ödeyeceğini henüz bilmemektedir. Murat Cevher’in eşi Süreyya’nın intiharından sonra ailenin aldığı bir karar, hepsinin hayatını alt üst eder. Fakat iki sene sonra ortaya çıkacak bir gerçek, kimsenin beklemediği kadar ağır olur.


Saklı Kalan Dizisi Oyuncuları



Melis Birkan - Defne-Gülce Başar
Muhammet Uzuner - Murat Cevher
Meral Çetinkaya - Sitare Cevher
Özgür Çevik - Onur Cevher
Burak Sağyaşar - Ömer Oktay
Burak Sergen - Tarık Cevher
Ceyda Olguner - Ece Cevher
Esra Ruşan - Başak Rumelili
Boglárka Csosz - Natalie Oliynyk
Neslihan Yeldan - Nevin Cevher
Özlem Çakar - Fatma
Cem Uslu - Komiser Kemal
Aziz İzzet Biçici - Nusret
Pınar Şenol - Nazlı
Aras Aydın - Ateş
Yeşim Uludağ - Sevda
Rahşan Fırtına - Süreyya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.