Buraya Reklam Verebilirsiniz

Galip Derviş Dizisi Oyuncuları

Galip Derviş dizisi oyuncu kadrosu ve Galip Derviş oyuncuları karakterleri gibi bilgiler yazımızın devamındadır. Galip Derviş, Kanal D ekranlarının polisiye dizisidir. Barakuda Film yapım şirketinden Ahmet & Mahmut Kayımtu'nun yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Barış Pirhasan yer alıyor. Amerika'da yayınlanan Monk dizisinin ülkemize uyarlanmış hali olan dizinin senaryosu Andy Breckman tarafından kaleme alınmaktadır.

Galip Derviş 21 Mart 2013 tarihinde ilk bölümü ile ekranlara gelmiştir. Farklı konusu ile izleyicinin dikkatini çeken dizide Galip Derviş rolü ile usta oyuncu Engin Günaydın'ı izliyoruz. Dizinin başrollerinde Engin Günaydın'a Algı Eke, Ersin Korkut ve Orhan Güner eşlik ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizide 4 sene önce karısı ölen obsesif kompulsif bir kişiliğe sahip dedektif Galip Derviş'in her bölümde farklı olayları inanılmaz bir dikkat ve zeka ile çözdüğü, komedi ağırlıklı konu ele alınıyor..


Galip Derviş Dizisi Oyuncuları


Galip Derviş - Engin Günaydın
Hülya Uçar - Algı Eke
Ahmet Tekin - Ersin Korkut
İzzet Merdan - Orhan Güner
Komiser Ali - Barış Başar
Pervin Uçar - Deniz Türkali
Yusuf Ekiz - Ege Gürel
Belgin Derviş - Setenay İnal, Merve Altınkaya (25. bölümden itibaren)
Çaycı Neşe - İrem Şentürk
Dr. Fırat Özgen Levent Öktem - Galip'in terapisti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.