Buraya Reklam Verebilirsiniz

Çalıkuşu Dizisi Oyuncuları

Çalıkuşu dizisi oyuncu kadrosu ve Çalıkuşu oyuncuları karakterleri gibi bilgiler bu yazımızın devamındadır. Kanal D ekranlarının yeni ve fenomen olma yolunda giden dizisi Çalıkuşu dizisi izleyicisiyle buluştu. 24 Eylül 2013 tarihinde ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkan Çalıkuşu dizisi muhteşem hikayesi ile olduğu kadar oyuncu kadrosu ile de beğenileri toplayacak gibi gözüküyor. Yaprak Dökümü dizisinin yakaladığı başarının ardından başlayan romandan televizyona uyarlama furyasının son örneği Çalıkuşu oldu.

Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı eserinden uyarlanan dizi bu eserin şimdiye kadar yapılmış üçüncü uyarlaması oldu. Türk edebiyat tarihinde çok önemli bir yeri olan bu eser daha önce Çalıkuşu ve Yeniden Çalıkuşu adlarıyla televizyonda boy göstermiştir. Şimdi ise Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in başrollerini oynadığı Çalıkuşu dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanmaktadır. Dizinin yönetmen koltuğunda Çağan Irmak ve Doğan Ümit Karaca yer alırken senaryosunu Sevgi Yılmaz kaleme alıyor. TIMS Protuctions şirketinden Timur Savcı'nın yapımcılığını üstlendiği dizinin oyuncu kadrosu yazımızın devamındadır.


Çalıkuşu Dizisi Oyuncuları


Burak Özçivit (Kamuran)
Fahriye Evcen (Feride)
Mehmet Özgür (Seyfettin)
Elif İskender (Besime)
Beğüm Kütük (Neriman)
Deniz Celiloğlu (Selim)
Ebru Helvacıoğlu (Necmiye)
Pınar Çağlar Gençtürk (Münevver)
Alptekin Serdengeçti (Levent)
Güneş Hayat (Gülmisal Kalfa)
Hülya Gülşen Irmak (Dilber Kalfa)
Elif Sümbül (Sütlü Nuriye)
Su Kutlu (Mişel)
Ege Kökenli (Mari)
Aslı İçözü (Sör Aleksi)
Makbule Meyzinoğlu (Sör Matild)
Ferhan Şensoy (Kristiyan Valez)
Aliye Mutlu (Katina)
Serkan Bilgi (Çarşaf Maruf)
Esra Kılıç (Felike)
Nesli Yılmaz (Nebibe)
Sahra Verer (Nadide)
Nurcan Şirin (Muzaffer)
Erol Aydın (Arabacı Cumali)
Zuhal Yunga (Sör Süperiyör)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.