Buraya Reklam Verebilirsiniz

Eski Hikaye Dizisi Oyuncuları

Eski Hikaye dizisi oyuncu kadrosu ve Eski Hikaye oyuncuları gibi bilgiler bu yazımızda yer almaktadır. TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Eski Hikaye izleyicisi ile buluştu. Ekranlara geldiği ilk bölümden itibaren gerek oyuncu kadrosu gerek hikayesiyle izleyicinin dikkatini çeken dizinin yapımcılığını ARC Film'den Fatih Enes Ömeroğlu üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Bahadır İnce'nin yer aldığı dizinin senaryosu Levent Cantek tarafından yazılıyor.

Başrollerini Buğra Gülsoy ve Funda Eryiğit gibi sevilen oyuncuların paylaştığı dizide Mete'nin (Buğra Gülsoy) babasının intikamını alması konu alınıyor. Dizinin hikayesi ise şöyle; Mete, çocuk yaşta hayattaki tek varlığı babasının bir cinayete kurban gitmesinin ardından intikam yemini etmiştir. Eski Hikaye, her ne kadar Mete’nin babasının intikamını almak üzere giriştiği uğraşın hikayesi gibi görünse de, aslında kahramanın geçirdiği değişimi anlatacaktır.


Eski Hikaye Dizisi Oyuncuları


Buğra Gülsoy (Mete)
Funda Eryiğit (Türkan)
Murat Daltaban (Murat Boztepeli)
Sermet Yeşil (Cengiz Timuçin)
Damla Debre (Esra Boztepeli)
Ayça Abana (Nilüfer Boztepeli)
Osman Alkaş (Sadri)
Tayfun Erarslan (Berkes)
Ali Barkın (Pamir)
Uraz Kaygılaroğlu (Ömer)
Tuğçe Kumral (Zeynep)
Mehmet Esen (Abdi)
Sinan Demirer (Ragıp)
Ferda İşil (Asiye)
Diren Polatoğulları (Kese)
Songül Sevdik (Rezzan)
Nesrin Yılmaz (Zekiye)
Sedef Akalın (Fahriye)
Atilla Doğukan Türkyılmaz (Ayhan Işık)
Haldun Boysan (Vicdan - sadece ses olarak yer almaktadır.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.