Buraya Reklam Verebilirsiniz

Doksanlar Dizisi Oyuncuları

Doksanlar dizisi oyuncuları başlıklı bu yazımızda; Doksanlar dizisi oyuncu kadrosu ve Doksanlar oyuncuları gibi bilgileri bulabilirsiniz. TRT ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisinin yakaladığı başarının ardından Atv ekranlarında başlayan Doksanlar dizisi yayınlandığı ilk günden itibaren izleyicinin beğenisini kazandı. Doksanlar "Sokakta Oynayan Sok Çocukların Dizisi" mottosu ile ekranlara gelen dizi ilk bölümü ile 26 Haziran 2013 tarihinde izleyici karşısına çıktı. MinT tarafından yapılan sit-com ve dönem komedisi tarzında yapılan dizi ayrıca Seksenler dizisi ile aynı yapımcı ve yapım şirketine bağlıdır.

Hikayemiz 1990 Yılının Yaz Aylarında Başlar. Bekir ( Renan Bilek ) ve Nuri Tuncay ( Deniz Oral ) Kardeşler, Babalarından Kalan bir Arazi ve Bu araziden Doğan Hak Sorunları Sebebiyle Küserler. Bu Küslükten Dolayı Kardeşlerin Hanımları da birbirleriyle Konuşmamaktadır. Küslük Gün Geçtikçe Katlanmakta, kardeşler birbirlerinden Daha da Fazla Uzaklaşmaktadır. Nuri'nin Büyük Oğlu Mustafa ( Ümit Erdim ) Nişan Arefesindedir ve Bekir'in bu merasime gidip gitmeyeceği Herkesin kafasında Soru İşaretleri Oluşturur. Teknolojinin Sadece Kurmalı Telefon ve Telgraftan ibaret olduğu bu yıllarda Gençlerin En büyük Derdi ise tabii ki "Aşktır"...


Doksanlar Dizisi Oyuncuları


Deniz Oral - Nuri Tuncay
Esra Dermancıoğlu - Şükran Tuncay.
Renan Bilek - Bekir Tuncay
Sinem Yener Ekşioğlu - Sevinç Tuncay
Ümit Erdim - Mustafa Tuncay
Derya Şensoy - Tuğba Karaman
Arif Erkin Güzelbeyoğlu - Mustafa Tuncay
Erkan Köse - Patlak Emin
Mehmet Ulusoy - Bakkal Lütfü
Beste Bereket - Feminik Deniz
Pelin Öztekin - Neşe
Zeynep Anıl Tatdıran - Özlem Tuncay
Açelya Akkoyun - Çeyizci Süheyla
Anıl Altınöz - Rokçı Atilla
Gamze Gözalan - Gergin Melahat
Atılay Uluışık - Öğretmen Kemal
Yalçın Menteş - Rasim
Ayberk Aladar - Emre Tuncay
Onur Sermik - Alper
Semiha Bezek - Aysel
Erdal Bilingen - Orhan Aksoy
Adem Yılmaz - Veysel
İbrahim Aslan - Minibüsçü Mesut Mert
Aytaç Uşun - Ozi
Beren Demirkaya - Ayşe
Merve Dizdar - Selin
Öykü Naz Altay - Merve
Ceren Gültekin - Zeynep Tuncay
Yavuz Özboğa - Gökhan Tuncay
Seymen Aydın - Osman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.