Buraya Reklam Verebilirsiniz

Kaçak Dizisi Oyuncuları

Kaçak dizisi oyuncuları başlıklı bu yazımızda ziyaretçilerimize; Kaçak oyuncuları ve Kaçak dizisi oyuncu kadrosu gibi bilgileri sunuyoruz. Atv ekranlarının yeni dizisi Kaçak yayınlandığı ilk günden itibaren izleyicinin beğenisini kazandı. Kurtlar Vadisi dizisi ile hayatımıza giren Memati yani Gürkan Uygun'un başrol oynadığı dizi ekrana geldiği ilk bölümden itibaren reytinglerde en üst sıralarda kendine yer buldu. Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk yer alıyor. Kaçak dizisinin beğenilen hikayesini ise senarist Zülküf Yücel yazıyor.

Baş rollerinde Gürkan Uygun, Özlem Yılmaz, Begüm Birgören ve Hasan Küçükçetin'in oynadığı ekranların yeni polisiye dizisi Kaçak her Salı izleyicisi ile buluşuyor. Dizide yer altı dünyasının en acımasız adamının oğlunu öldüren ve bu yüzdende kimliğini değiştirerek Anadolu'da uzak bir kasabada kahvecilik yapmaya başlayan eski bir polis'in hikayesi anlatılmaktadır. Kaçak dizisinin oyuncu kadrosuna yazımızın devamındaki listeden ulaşabilirsiniz.


Kaçak Dizisi Oyuncuları


Gürkan Uygun - Serhat Hakeri
Berk Hakman - Ertan Demir
Mustafa Avkıran - İsmet Ali Topçuoğlu
Özlem Yılmaz - Nurgül Hakeri
Begüm Birgören - Merve Topçuoğlu Demir
Hasan Küçükçetin - Dadaylı Tahir
İnanç Konukçu - Doktor Nazmi
Selda Özer - Nimet Topçuoğlu
Metin Coşkun - Erol Demir (Sarı Erol)
Burak Deniz - Burak Topçuoğlu
Cengiz Sezici - Nihat Cabbar (Bici Nihat)
Yüksel Ünal - İsmail Comba
Serhat Yeşil - Davut
Erdal Akıncı - Murtaza
Feriha Eyüpoğlu - Semiha
Eda Özel - Hizmetçi
Yağız Toraman - Umut Demir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.