Buraya Reklam Verebilirsiniz

Gönül Hırsızı Dizisi Oyuncuları

Gönül Hırsızı Dizisi Oyuncuları yazımızda; Gönül Hırsızı oyuncuları ve Gönül Hırsızı oyuncu kadrosu gibi bilgileri sunuyoruz. Ekranlara yeni sezon ile birlikte birbirinden güzel yeni diziler girdi. Yaptığı başarılı diziler ile dikkatleri üzerine çeken TRT 1 ekranlarında Gönül Hırsızı adlı yepyeni bir dizi başladı. Tekten Film'in yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmeni Ayhan Özen. Gönül Hırsızı dizisinin senaryosu ise Hasan Kaçan, Baykut Badem, Ali Uğur Kaçan tarafından kaleme alınıyor.

Baş rollerinde Cem Kılıç, Hasan Kaçan ve Tuğçe Kazaz gibi isimlerin yer aldığı dizinin konusu ise şöyle; Boşanmış bir ailenin büyük oğlu olan Tarık ve kardeşi Necdet, anneleri Neriman'la aynı çatı altında tembel bir hayat sürmektedirler. Tarık, büyük aşkı Hülya'nın onu terk etmesiyle yaşadığı bu tatlı rüyadan uyanmak zorunda kalır. Bu ayrılık yüzünden Tarık ve en az onun kadar tembel arkadaşları, hayatın gerçek yüzü ile karşı karşıya gelirken onlara ağabeylik yapan ve koruyup kollayan Nadir Ağabey, hikayeleriyle onları hayata hazırlayacaktır.


Gönül Hırsızı Dizisi Oyuncuları


Cem Kılıç
Hasan Kaçan
Tuğçe Kazaz
Esin Civangil
İpek Tenolcay
Mehtap Bayri
Nurcan Eren
Enes Atış
Özge Sezince
Yavuz Çetin
Birsen Dürülü
Kerim Yağcı
Baykut Badem
İlayda Alişan
Mesut Can Tomay
Yiğit Üst
Erkan Akkoyunlu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.