Buraya Reklam Verebilirsiniz

Bugünün Saraylısı Dizisi Oyuncuları

Bugünün Saraylısı Dizisi Oyuncuları başlıklı bu makalemizde sizlere Bugünün Saraylısı dizisi oyuncu kadrosu ve Bugünün Saraylısı oyuncuları gibi bilgileri sunuyoruz. Atv ekranlarının yeni sezon dizilerinden Bugünün Saraylısı izleyicisiyle buluştu. Selçuk Yöntem'in başrol oynadığı dizi Refik Halid Karay'ın aynı ismi taşıyan eserinden uyarlanmaktadır. Son dönemde romandan diziye uyarlanan dizilerin yakaladığı başarıdan yararlanmak isteyen yapımcı Şükrü Avşar bakalım ne kadar başarılı olabilecek. Dizinin yönetmenliğini ise Kudret Sabancı yapmakta..

Kökleri saraya dayanan Katiboğlu ailesi maddi anlamda zor günler geçirmektedir. Kuyumculuk mesleğini atalarından devralan "Saraylı Bey" lakaplı Ata Katiboğlu, ailenin iki asırdır ikamet ettiği yalıyı satışa çıkarmak durumunda kalır. Statülerini kaybetmek üzere olan karısı Üftade ve kızı Feride bu durumdan oldukça hoşnutsuzdur. Yalıya beklenmedik, sürpriz bir alıcı çıkar. Hayatında Kayseri'deki bağ evinden başka bir yer görmemiş olan genç, güzel ve milyoner Ayşen, "Bugünün Saraylısı" olarak yalıya yerleşir. Yalının bu şekilde el değiştirmesiyle herkes şoke olurken, Ayşen'le beraber herkesin de hayatı değişecektir.


Bugünün Saraylısı Dizisi Oyuncuları


Selçuk Yöntem - Ata Katiboğlu
Nazan Kesal - Üftade Katiboğlu
Cansu Tosun - Ayşen Yılmaz
Ali Ersan Duru - Fatih Soysal
Serhat Teoman - Savaş Ataman
Gülenay Kalkan - Rezzan Ataman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.