Buraya Reklam Verebilirsiniz

Ne Diyosuun Dizisi Oyuncuları

Ne Diyosuun dizisi oyuncu kadrosu ve Ne Diyosuun dizisinin konusu gibi bilgilere bu yazımızdan ulaşabilirsiniz. Dizilere verilen sezon arasının ardından sezonun ikinci yarısında yeni diziler de görücüye çıkıyor. Bu dizilerden bir diğeri de "Ne Diyosuun" olacak. Kanal D ekranlarında yeni başlayacak olan Ne Diyosuun dizisi farklı bir aşk hikayesini izleyiciye sunacak. Dizide bitmiş gibi görünse de aslında bitmeyen ve kolay kolay da bitecek gibi görünmeyen bir aşkın hikayesi anlatılıyor.

Dizinin oyuncu kadrosu ise izleyiciyi mest ediyor. Başrollerinde İlker Aksum ve Dilara Gönder'in yer aldığı dizi ayrıca Dilara Gönder'in de ilk defa bir dizide boy göstermesini sağlayacak. Şuanda dizinin açıklanan oyuncu kadrosunda İlker Aksum ve Dilara Gönder'in yanı sıra Bülent Seyran, Ayçin İnci ve Mehmet Ali Kaptanlar yer alıyor. Kanal D ekranlarında yakında başlayacak dizinin senaristliğini Murat Boyacıoğlu yaparken, yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu yer alıyor.


Ne Diyosuun Dizisi Oyuncuları


İlker Aksum - Ali Kemal
Dilara Gönder - Cansu
Bülent Seyran - Derman
Ayçin İnci - Binnur
Mehmet Ali Kaptanlar - Payidar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.