Buraya Reklam Verebilirsiniz

Merhamet Dizisi Oyuncuları

Merhamet dizisi oyuncuları yazımızda sizlere Merhamet dizisi oyuncu kadrosu ve Merhamet oyuncuları gibi bilgileri sunuyoruz. Kanal D ekranlarında yayınlanan Merhamet dizisi 2. sezonu ile ekranlara gelmektedir. 13 Şubat 2013 tarihinde ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşan dizi yayınlandığı ilk bölümden itibaren çok sevildi.

Hande Altaylı'nın "Kahperengi" adlı kitabın televizyona uyarlanması ile ekrana gelen dram yüklü hikayesiyle izleyiciyi kendine bağlayan Merhamet dizisinin senaristliğini Mahinur Ergun yapıyor. Most Production'dan Gül Oğuz'un yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun yer alıyor. Baş rollerinde Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol'un oynadığı dizide 1996 yılından günümüze Narin isimli bir kızın hikayesini anlatmaktadır.


Merhamet Dizisi Oyuncuları


Narin Yılmaz (Özgü Namal): Ülkenin önde gelen hukuk firmalarından birinin önemli avukatlarından olan Narin, güçlü, çalışkan, dürüst, tuttuğunu koparan, bir o kadar da gizemli bir kadındır.
Fırat Kazan (İbrahim Çelikkol): Yaslıhan'ın en varlıklı ailesinin oğlu olan Fırat, hayatı boyunca her istediğini elde etmiş biridir.
Sermet Karayel (Mustafa Üstündağ): Narin'e çocukluğundan beri aşık olan Sermet, hayatını bu aşka adamıştır. Adım adım Narin'i takip eder. Onu koruyup kollar.
Deniz Tunalı (Burçin Terzioğlu): Aileden varlıklı olan Deniz, sosyal hayatı çok seven, evinde verdiği lüks ve çılgın partileri ile ünlü, hayat dolu biridir.
Irmak Tunalı (Yasemin Allen): Deniz'in kardeşi olan Irmak, liseyi ve üniversiteyi İsviçre'de okumuş, sonrasında da Cenevre'ye yerleşmiş, hayatındaki her şeyin muntazam ve kusursuz olmasını isteyen bir kadındır.
Şadiye (Dilara Aksüyek): Narin'in kardeşi
Küçük Narin (Elif Ceren Balıkçı): Narin karakterinin küçüklüğü.
Küçük Fırat (Muzaffer Kuytu): Fırat karakterinin küçüklüğü.
Sinan (Kıvanç Kasabalı): Irmak'ın Gizli Ajanı
Kara Hatice (Ayşegül Cengiz Akman)
Moskof Recep (Turgut Tunçalp)
Küçük Fırat (Muzaffer Kuytu)
Erdoğan (Kosta Kortidis)
Ümmühan (Ceren Erginsoy)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.