Buraya Reklam Verebilirsiniz

İntikam Dizisi Oyuncuları

İntikam dizisi oyuncuları yazımızda; İntikam dizisi oyuncu kadrosu ve intikam oyuncuları karakterleri gibi bilgilere ulaşabilirsiniz. Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden İntikam her Perşembe saat 20:00'de izleyicisiyle buluşuyor. Yurtdışındaki dizilerin ülkemize uyarlamalarının elde ettiği başarı ile birlikte bu tarz dizilerin sayısı da bir hayli arttı. Bunlardan bir diğeri de Kanal D ekranlarında yayınlanan İntikam dizisi oldu. Amerika televizyonlarında yayınlanan "Revenge" dizisi ülkemize İntikam olarak uyarlandı.

İntikam dizisinin senaryosu Berkun Oya tarafından hazırlanırken, yapımcılığını In D House, Disney üstleniyor. İlk sezonun yönetmenliğini Mesude Eraslan yaparken, ikinci sezonda yönetmen koltuğuna Çağrı Vila Lostuvalı geçmiştir. Başrollerinde Beren Saat, Mert Fırat ve Yiğit Özşener'in yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna yazımızın devamından ulaşabilirsiniz.

Orijinal yapımdaki Daniel rolünü Emre adıyla Mert Fırat, Jack'i Rüzgar adıyla Yiğit Özşener, Nolan'ı Hakan adıyla Engin Hepileri, Victoria Grayson'ı Şahika Arsoy adıyla Arzu Gamze Kılınç, Conrad Grayson'ı Haldun Arsoy adıyla Zafer Algöz oynamaktadır.


İntikam Dizisi Oyuncuları


Beren Saat - Derin Çelik/Yağmur Özden
Yiğit Özşener - Rüzgar Denizci
Mert Fırat - Emre Arsoy
Alican Yücesoy - Ali Sülen
Engin Hepileri - Hakan Eren
Zafer Algöz - Haldun Arsoy
Arzu Gamze Kılınç - Şahika Arsoy
Ezgi Eyüboğlu - Cemre Arsoy
Zeynep Özder - Aslı Sağlam
Can Sipahi - Barış Denizci
Başak Daşman - Yağmur Özden/Derin Çelik
Didem Uzel - Leyla Saygın
Çağdaş Agun - İgor Medvedev
Burak Davutoğlu - Adil Çelik
Ceren Reis - Küçük Derin
Görkem Demirkan - Küçük Rüzgar
Rıza Sönmez - Ağabey
Tilbe Saran - Hale Çelik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.