Buraya Reklam Verebilirsiniz

Yalan Dünya Dizisi Oyuncuları

Yalan Dünya dizisi oyuncuları yazımız ile Yalan Dünya oyuncuları ve Yalan Dünya oyuncu kadrosu gibi bilgileri paylaşıyoruz. Kanal D ekranlarının sevilen komedi dizisi Yalan Dünya, Gülse Birsel tarafından kaleme alınıyor. Daha önce Avrupa Yakası gibi fenomen bir diziye imza atan Gülse Birsel tekrar bu başarıyı Yalan Dünya ile sağlamaya çalışıyor. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren farkını hissettiren dizi oyuncu kadrosuyla da izleyicinin beğenisini kazandı.

Yalan Dünya dizisi her Cuma akşamı saat 20:00'de Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Gülse Birsel dizinin senaryosunu hazırlamasının yanı sıra senaryosunu da kendisi yazmaktadır. Yönetmenliğini Jale Atabeyoğlu'nun yaptığı dizinin oyuncu kadrosunda Gülse Birsel, Altan Erkekli ve Beyazıt Öztürk gibi isimler yer alıyor.


Yalan Dünya Dizisi Oyuncuları


Altan Erkekli
Füsun Demirel
Olgun Şimşek
Beyazıt Öztürk
Gülse Birsel
Hasibe Eren
Hümeyra
Rutkay Aziz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.