Buraya Reklam Verebilirsiniz

İnadına Yaşamak Dizisi Oyuncuları

Kanal D ekranlarının yeni dizisi İnadına Yaşamak izleyicisiyle buluştu. 28 Kasım 2013 tarihinde ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekti. Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği İnadına Yaşamak dizisinin yönetmenliğini Serdar Akar yapıyor. Aşk ve aksiyon yüklü hikayesi ise senarist Gökhan Zincir'in ellerinden çıkıyor. Çekimleri Kapadokya'da yapılan dizinin yeni bölümleri her Perşembe saat 23:45'de ekrana geliyor.

Ekranların bu yeni dizisinin başrollerinde Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Murat Ünalmış, Pelin Akil ve Levent Ülgen gibi usta isimler yer alıyor. İnadına Yaşamak dizisinin oyuncu kadrosuna yazımızın devamındaki listeden ulaşabilirsiniz.

İnadına Yaşamak Dizisi Oyuncuları

Oktay Kaynarca
Sanem Çelik
Murat Ünalmış
Pelin Akil
Levent Ülgen
Nilüfer Açıkalın
Açelya Devrim Yılhan
Denisse Capezze
Bülent Polat
Sedat Kalkavan
Mahmut Gökgöz
Taner Cindoruk
Alican Albayrak
Duygu Sarışın
Taner Rumeli
Mecit Kervancı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.