Buraya Reklam Verebilirsiniz

Cinayet Dizisi Oyuncuları

Cinayet dizisi oyuncuları yazımızda; Cinayet dizisi oyuncu kadrosu ve Cinayet dizisinin konusu gibi bilgilere ulaşabilirsiniz. Kanal D ekranlarının yeni dizisi Cinayet izleyicisiyle buluştu. Muhteşem oyuncu kadrosu ile izleyicinin yeni sezonda en çok merak ettiği dizilerden biri olan Cinayet dizisinin yapımcılığını Akbel-Adam Film üstleniyor. Senaryosunu Gülden Çakır ve Sema Ali Erol'un yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Akar oturuyor. Her Salı saat 20:00'de Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan Cinayet dizisinin oyuncu kadrosunu yazımızın devamından öğrenebilirsiniz.

Başrollerin Nurgül Yeşilçay, Engin Altan Düzyatan, Uğur Polat, Şükran Ovalı ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi usta isimlerin paylaştığı Cinayet dizisi yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyici tarafından çok beğenildi. Kanal D ekranlarının bu yeni dizisi muhteşem oyuncu kadrosu ve hikayesi ile uzun yıllar ekranlarda olacağının sinyallerini veriyor.


Cinayet Dizisi Oyuncuları


Nurgül Yeşilçay
Engin Altan Düzyatan
Uğur Polat
Şükran Ovalı
Ahmet Mümtaz Taylan
Goncagül Sunar
Tansu Biçer
Orhan Aydın
Murat Garipağaoğlu
Alicia Kapudağ
Saydam Yeniay
Funda Postacı
Ayşe Tunaboylu
Can Kolukısa
Zafer Diper
Boran Bağcı
Ece Özkici
Volkan Ünal
Yağızkan Dikmen
Hidayet Erdinç
Deniz Özmen
Bahar Kolkıran
Erdi Bolat

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.