Buraya Reklam Verebilirsiniz

Güneşi Beklerken Dizisi Oyuncuları

Güneşi Beklerken oyuncuları ve Güneşi Beklerken oyuncu kadrosu gibi bilgileri yazımızın devamında bulabilirsiniz. Kanal D ekranlarının yeni gençlik dizisi Güneşi Beklerken 2 Temmuz 2013 tarihinde ilk bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyicinin beğenisini kazanan dizinin yapımcılığını D Productions'dan Ayşe E. Durmaz üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu dizinin senaryosu Gökhan Horzum tarafından yazılıyor. Hikayesi ile olduğu kadar müzikleri ile de beğeni kazanan dizinin müzikleri Demir Demirkan tarafından hazırlanıyor.

Başrollerinde Emre Kınay, Hande Doğandemir ve Kerem Bürsin'in yer aldığı dizi Güneşi Beklerken her Pazar saat 20:00'de Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Yazımızın devamında Güneşi Beklerken dizisi oyuncu kadrosunu görebilirsiniz..


Güneşi Beklerken Dizisi Oyuncuları


Emre Kınay (Cihan)
Hande Doğandemir (Zeynep)
Kerem Bürsin (Kerem)
Yağmur Tanrısevsin (Melis)
İsmail Ege Şaşmaz (Barış)
Gökçe Yanardağ (Tülin)
Ebru Aykaç (Demet)
Deniz Türker (Jale)
Hasan Şahintürk (Ahmet)
Ozan Osmanpaşaoğlu (Aksel)
Merve Hazer (Yağmur)
Efecan Şenolsun (Can)
Ece Dizdar (Melda)
Hale Akınlı (Behice)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.