Buraya Reklam Verebilirsiniz

Aşk Ekmek Hayaller Dizisi Oyuncuları

Show TV ekranlarının yeni dizisi Aşk Ekmek Hayaller yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyicinin ilgisini çekti. Aşk Ekmek Hayaller oyuncu kadrosunda Müjde Ar, Berna Laçin ve Sinan Tuzcu gibi ünlü isimler alıyor. Dizinin yapımcılığını AND Prodüksiyondan Abdullah Oğuz ve Evren Oğuz üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Kemal Uzun yer alıyor. Güney Kore'nin en sevilen dizilerinden olan Bread, Love and Dreams'in uyarlaması olan Aşk Ekmek ve Hayaller dizisinin senaryosunu Ali Alper Erze yazıyor.

Show TV'nin bu yeni dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden değerli isimler yer alıyor. Başrollerini Müjde Ar, Sinan Tuzcu ve Berna Laçin'in paylaştığı Aşk Ekmek ve Hayaller dizisinin tüm oyuncu kadrosuna yazımızın devamındaki listeden ulaşabilirsiniz..


Aşk Ekmek Hayaller Dizisi Oyuncuları


Müjde Ar - Kerime
Sinan Tuzcu - Ferit
Berna Laçin - Leyla
Burak Hakkı - Erdinç
Elif Merve Çolak - Yeliz
Leyla Köse - Zeren
Furkan Andıç - Altan
Barış Hacıhan - Uğur
Ayça Eren - Burcu
Deniz Baysal - Karaca
Nihal Menzil
Dilek Demir
Aydan Çakır
Alican Özakoğlu
Nebil Sayın
Ali Ipin
Efe Karaman
Kaan Ürkmez
Alara Uncu
İrem Altuğ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.