Buraya Reklam Verebilirsiniz

Zayıflatan Sarımsak Çayı Tarifi ile Kilo Verin ! (Ender Saraç'ın Önerisi)

Özellikle geçen yıl pek çok kişi sarımsak çayı ile zayıflayanlar arasında yer aldı. Bu sene de popülerliğini koruyan evde kolayca hazırlayabileceğiniz bu karışım ile sizde zayıflayacaksınız ! Evde yapılan zayıflatan sarımsak çayı Ender Saraç'ın tavsiye ettiği bir karışımdır. Bu çay sayesinde sarımsak Türkiye'de tekrar popüler oldu. Tabi ki sarımsak çayının tek başına zayıflatmasını beklememelisiniz. Beraberinde düzgün bir egzersiz ve diyet programlarıyla çok daha hızlı zayıflayabilirsiniz. Sarımsağın kokusundan rahatsız olanlar bu çayı denemeli !

Zayıflatan Sarımsak Çayı Tarifi


Bu çayı evde kolayca hazırlayıp kilo verebilmeniz mümkün. Sarımsak çayı ne çok aç ne de çok tok içilecek. İstediğiniz kiloya ulaşıncaya dek birkaç hafta kullanabilirsiniz.



Malzemeler: 



  • Su

  • 2-3 diş sarımsak

  • Taze zencefil yahut kuru zencefil

  • Bal

  • Limon suyu

Tarifi: Önce 2 bardak suyun içerisine 4-5 parmak ucu kadar taze zencefil, yoksa 4-5 adet parmak ucu kadar parçalanmış kuru zencefil koyun.  6 Dakika kadar kaynatın. Sonrasında 2 adet büyük ya da 3 adet küçük sarımsağı dövün ve karışımın içerisine ilave edin. Çayın içine yarım tatlı kaşığı kadar taze sıkılmış limonsuyu ekleyin. Biraz ılınınca 2 küçük kahve kaşığı bal ekleyin. Sarımsak çayınız hazır ! Sabah ve akşamları birer fincan içebilirsiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.