Ender Saraç'ın Zayıflama Çayı Tarifi
Malzemeler
- 3 yaprak melisa otu
- Yarım çay kaşığı kadar funda yaprağı
- Yarım çay kaşığı kadar zencefil
- 2 adet avakado yaprağı
- Küçük bir tutam kekik
- Küçük bir tutam biberiye
- İnce limon dilimi
- 6 tane saplarıyla birlikte maydanoz
- 2 yaprak sinameki
-Önce yukarıda yer alan malzemeleri temin ediniz. Limon hariç tüm malzemeleri bir su bardağı kadar suyun içerisinde 2 dakika kadar kaynatın.
-Zayıflama çayını 5 dakika kadar demleyin
-Bitki çayına limon ekleyin. Sıcak ve şekersiz bir şekilde günde 3-4 defa içmelisiniz.
Zayıflama çayını kullanırken ne çok aç ne de çok tok olmamanız gerekmektedir. Çayı her içeceğinizde tekrar taze olarak demlemeniz gerekmektedir. Tatlandırıcı ve şeker katmadan ve sıcak olarak içmelisiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder