Buraya Reklam Verebilirsiniz

RUH SAĞLIĞIMIZ


Bugün Pazartesi. Yeni bir işgünü ve yeni bir iş haftası. Çoğumuz gerginiz. Aslında nasıl geçtiğini anlamadan hafta sonuna geldiğimiz ama başımda bize çok uzun görünen bir iş haftasının başındayız. Hepinize iyi haftalar. Şimdi stresi bir kenara bırakarak en az Beden sağlığımız kadar önemli olan ruh sağlığımızı nasıl koruyabiliriz bir bakalım.



21 RUH SAĞLIĞIMIZ ÖNEMLİ...
Bilgisayarınızı, en sık kullandığınız internet sitesinin giriş şifresini değiştirin. Şifrenizi olumlu olmasını ümit ettiğiniz bir olayın sonucunu içerecek şekilde değiştirin. Unutmayın ki; beyniniz kokular, sesler, renkler ve yazılı kelimeler gibi dış etkenlerden uyarılıyor. Bir düşünün ve hedefinize uygun bir şifre belirleyin. E-posta şifrenizi bu kelimeyle değiştirin.



31 RUH SAĞLIĞIMIZ ÖNEMLİ...
Çiçekler ruhunuza iyi gelir. Ofisinize veya evinize mutlaka çiçek koyun. Saksı çiçeklerini yetiştiremiyor ve bakamıyorsanız, vazonuzu süsleyecek bir demet kır çiçeği de aynı işi görecektir. Araştırmalar, bulunduğu ortamda çiçek olan kişilerin kendilerini daha mutlu hissettiklerini gösteriyor.

4 RUH SAĞLIĞIMIZ ÖNEMLİ...

Müzik ruhun gıdasıdır lafını yabana atmayın. Müzik ruh halinizi çok kısa sürede değiştirme gücüne sahiptir. İçinizi kıpırdatan bir şarkıyı seçin ve avaz avaz söyleyin. Serotonin seviyesi hızla yükselecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

5 RUH SAĞLIĞIMIZ ÖNEMLİ...

Yakınınızda yardıma ihtiyaç duyan birine el uzatın. Tatile gidecek arkadaşınızın kedisine bakın veya üzerinde bozuk para olmadığı için markette alışveriş arabası alamayan birine, arabası bozulmuş ve yolda kalmışbirine yardım edin. Pozitif duygularınızın ne kadar hızla yükseldiğini göreceksiniz.

6 RUH SAĞLIĞIMIZ ÖNEMLİ...

Pek çok insan ev ve iş yeri derli toplu olduğunda kendini huzurlu hisseder. Eğer çok sıkıldıysanız, uzun süredir sizi rahatsız eden bir çekmeceyi temizleyin. Hafiflediğinizi hissedeceksiniz.

7 RUH SAĞLIĞIMIZ ÖNEMLİ...

Salonunuza bir tuz lambası yerleştirin. Sadece dekoratif olmayacak, aynı zamanda size şifa verecektir. Kristal tuz lambalarının ürettiği eksi iyon yorgunluğa, strese, baş ağrısına ve cilt sorunlarına iyi geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.