Buraya Reklam Verebilirsiniz

Vajina genişlemesi neden olur?

Vajina genişlemesi nedenleri, vajina genişlemesi sebepleri ve vajinada genişleme neden olur çoğu kadının utanç duyduğu sorunlardan birisi olan vajina genişlemesinin nedenleri hakkında sagliksiteniz.com ’da bilgi edineceksiniz. Vajina genişlemesi nedenleri başında genellikle…
Vajina genişlemesi nedenleri, vajina genişlemesi sebepleri ve vajinada genişleme neden olur çoğu kadının utanç duyduğu sorunlardan birisi olan vajina genişlemesinin nedenleri hakkında sagliksiteniz.com ’da bilgi edineceksiniz.
Vajina genişlemesi nedenleri başında genellikle çok doğum yapmak geliyor. Birçok kadının yaşamış olduğu vajina genişlemesi sorunu ekseri çok doğum yapmaktan kaynaklıdır. Ancak gereğinden fazla doğum yapmanın yanı sıra vajina genişlemesi doğuştan meydana gelen bir sorunda olabiliyor.
Vajina genişlemesi şekil bozukluklarından ve bir takım deformelerden ortaya çıkan bir sorundur. Kadınların doğumda vajinalarında yırtılmalar olması, usulüne göre doğum sonrası vajinanın uygun dikilmemesi ya da dikişlerin yeteri kadar sağlam olmaması, açılması, iri bebek doğurma, yaşın ilerlemesi ile beraber vajina da elastikiyet kaybı söz konusu olması vajina genişlemesi sebepleridir.
Vajina genişlemesi kimi zaman idrar kesesi (mesane) ve bağırsaklarda oluşan sorunlardan da kaynaklanabiliyor. Rektumda vajinaya doğru bir sarkıklık söz konusu olması vajina genişlemesine yol açar. Aynı zamanda cinsel fonksiyon bozukluğu, idrar tutamama, rahat dışkılayamama gibi patolojik durumlara da sebep olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.