Buraya Reklam Verebilirsiniz

Diriliş Ertuğrul Dizisi Halime Hatun (Esra Bilgiç) Kimdir ?

Diriliş Ertuğrul Dizisi Halime Hatun Karakteri Kimdir ? Esra Bilgiç Kimdir ? Diriliş Ertuğrul Dizisi Halime Hatun karakteri kimdir kim oynuyor gerçek ismi gerçek adı nedir ,esra bilgiç kimdir biyografisi hayatı resimleri



Diriliş Ertuğrul Dizisi Halime Hatun Gerçek Adı – Kimdir -Oynadığı Diziler – Fotoğrafları

TRT 1’in en yeni dizilerinden Diriliş Ertuğrul dizisinde başrol oyuncusu Ertuğrul Beyin sevgilisi eşi karakteri Halime Hatunu canlandıran oyuncunun gerçek adı ne, kaç yaşında, Diriliş Ertuğrul Halime Hatun gerçek resimleri fotoğrafları gibi aramalar yapılmakta.Bizler de Diriliş Ertuğrul dizisi Halime Hatun Karakterini sizler için araştırdık ve Halime hatunu canlandıran başarılı kadın oyuncu hakkında bir çok önemli bilgiye ulaştık. Sizler de eğer Diriliş Ertuğrul’un Halime Hatun kimdir merak ediyorsanız. Yazımızı tamamen okuyabilirsiniz.

Halime Hatun (Esra Bilgiç) Kimdir?

Diriliş Ertuğrul dizisinin Halime Hatun’u Esra Bilgiç’i dilerseniz yakından tanıyalım. Başarılı genç oyuncu Esra bilgiç daha önce hangi projelerde yer aldı ve hangi filmlerde oyunculuk yaptı. Diriliş Ertuğrul dizisi Halime hatun’un gerçek adını öğrendiniz. Peki Halime hatun gerçekte kaç yaşında nereli gibi sorularınızın cevaplarını bulamaya ne dersiniz.

Esra Bilgiç Hayatı – Oynadığı Dizi ve Filmler

Yakında Trt1 ekranlarında yayınlanmaya başlıyacak dizimiz Diriliş Ertuğrul ile dizi oyunculuğuna adım atacak olan genç oyuncu Esra Bilgiç Ankara doğumlu olup Moda Tasarımına ilgili birisi. Kendisini daha önce her hangi bir projede görmememize rağmen dizimiz için çekilen fotoğraflarına baktığımızda kendisinin televizyon dünyasına çok uygun olduğunu görüyoruz. Sempatikliği ve taşıdığı rolün bizim için önemli olmasından dolayı dizide herkesi kendisine hayran bırakacağını düşündüğümüz oyuncu dizi çekimlerine başlamadan önce at biniciliği dersleri aldı ve dizi oyunculuğuna ne kadar istekli olduğunu herkese göstermiş oldu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.