Buraya Reklam Verebilirsiniz

Kadınların orgazm derdi sona eriyor

Geliştirilen G Noktası Aşısı sayesinde, kadındaki cinsel ilişkiden zevk alamama derdi sona eriyor! G Noktası Aşısı, orgazmın süresini ve seks isteğini en üst seviyeye çıkararak ilişkiden maksimum şekilde zevk alınmasını sağlıyor.
ABD’li Jinekolog Dr. David Louis Matlock, orgazm aşısı icat etti. Aşı, ABD’de şimdiden çok tutuldu. İngiltere’nin başkenti Londra’daki bir klinik de aşının tüm ülkeye yayılmasını sağladı.
Kadınların erojen noktası olarak bilinen G Noktası bölgesine vurulan aşının içeriğinde kolajen bulunuyor. Hassas bölgenin büyümesini sağlayan icat, kadınların 4 ay boyunca orgazm süresi ve cinsel isteklilik süresi artıyor. Bir seansı ise 1600 dolar tutuyor.
G-Noktası olmayana aşı yapılmıyor
Lazerle Vajina Gençleştirme Merkezi’nden Profesör Phanuel Dartey, elde ettikleri başarıyı anlattı:
“Bu aşıyı yaptıran kadınların yüzde 87’si sonucu ‘inanılmaz’ diye nitelendirdi. Önce müşterimizde g-noktası bulunup bulunmadığını test ediyoruz. Çünkü kadınların yüzde 15’nin g-noktası bulunmuyor.
Bu noktayı bulduktan sonra özel bir spekulum cihazı ve ışık kullanarak bölgeye ulaşıyoruz. Ama bu prosedür esnasında müşterimizin rahat hareket etmesi çok önemli.
Aşının herhangi bir yan etkisi bulunmuyor. Ama kadınların bunun bir libido artırma süreci olduğunu ve seks tedavisi olmadığını bilmeli. Bunun için o alandaki uzmanlara başvurulması gerektiğini bilmeleri gerekli.”
G Noktası Aşısı hakkındaki ipuçları
- Tüm uygulama 5-10 dakika sürüyor. İğne 8 saniyede yapılıyor.
- Enjeksiyondan sonra bir tampon konuluyor ve 3-4 saat boyunca bu tampon kalıyor.
- İşlem sırasında ağrı olmuyor.
- 3-4 saat sonra ilişki serbest
- Adet düzenine kesinlikle hiçbir etkisi olmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.