Buraya Reklam Verebilirsiniz

Kremalı Makarna

1 paket makarna,
1 küçük paket hazır krema,
1 kase mantar,
100 gr salam,
sıvıyağ,
tuz.

Öncelikle 1,5 litre su kaynatıp makarnaları içine atın ve 10 dakika boyunca haşlayın. Daha sonra kapaklı bir tavada sıvıyağ ve tuz ekleyerek mantarları kendi suyunda pişirin. Şerit şeklinde kestiğimiz salamları mantarlar pişmek üzereyken mantarlara ilave edin. Salam ve mantarları bir süre kavurduktan sonra üzerlerine hazır kremayı koyup bir süre daha pişirin. Daha süzdüğünüz makarnaları çok az yağda hafifçe karıştırın ve üzerine mantarlı salamlı sosu ilave edip karıştırarak sıcakken servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.