Buraya Reklam Verebilirsiniz

Göğüslerim Hala Büyümedi!

Göğüsleriniz arasında farklılıklar var ise kendinize dert edecek başka şeyler bulun. Çünkü bu hiç de can sıkmaya değecek bir konu değil.

Nasıl ki yeryüzündeki milyarlarca insanın parmak izi aynı değil ise, kadınların göğüsleri de bir birbirleriyle aynı değildir.  İşin aslı, her iki göğüsünüz dahi birbirinden farklı olabilir. Sağdaki ya da soldaki göğüsünüz diğerinden daha büyük veya daha dolgun olabilir. Bazen göğüs uçlarında dahi farklılıklar olabilir. Nadiren de olsa göğüsler arasında bir beden büyüklük farkı görülebilir. Böyle durumlarda sutyeninizin içine destekleyici koyarak kendinizi daha rahat hissedebilir ve göğüslerinizdeki ölçü farkını giderebilirsiniz.

Farklılıklar nasıl olursa olsun şunu unutmayın; buluğ çağıydı ergenlik dönemiydi derken vücudunuz şekilden şekle girecek ve birçok evreden geçecek. Bu değişimlileri ve farklılıkları bir sorun haline getirmemek önemli. Çünkü aslolan sizin farkındalığınızın farkına varabilmenizdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.