Buraya Reklam Verebilirsiniz

Ulan İstanbul Ferdi ( Kaan Yıldırım ) Kimdir

Ulan istanbul dizisinda herkesin beğenisini kazanan bir karakter ortaya çıktı. Ferdi Namı-diyar Kaan yıldırım. Ferdi Ulan istanbul dizisindeki çetenin üyelerinden ailenin bıçkın delikanlısı. Sokaklardan gelmiş ve sokak jargonunu iyi bilen asi kimseye boyun eğmeyen delikanlımız.

Kaan yıldırım ilk defa Ulan İstanbuldizisinde bu kadar kamera önünde olduğu için izleyiciler arasında oldukça popüler ve herkes merak ediyor kimdir bu kaan yıldırım "Ulan istanbul dizisi"nin ferdisi. Daha önce kayıp dizisinde ufak karakterde rol almıştı ancak bu kadar izleyicinin dikaktini çekememiş olacak ki bu saatten herkes onu dizideki ismiyle ferdi olarak anmaya başlayaktır.

Kaan Yıldırımın Ulan İstanbul Dizisindeki rolü

Ferdi Ulan istanbul dizisinde hırsızlık çetesinin asi delikanlısı görükara, dobra, yakışıklı, sert olduğu kadar yufka yürekli, nereden geldiğini bilen, diğer bir yanıda şairsel romantik bir insan. Diğer yandan aşkların adamı ferdi dizideki derya'ya büyük bir aşk beslemektedir. Bu aşkın şimdilik kendisi bile farkında değildir ancak Polis amiri ceyhun'dan kıskanmaktadır.

O da annesini babasını hiç görmedi. 3 aylıkken bırakıldığı yetiştirme yurdunda, 12 yaşına kadar kaldı ve kader arkadaşı Carlos'la yurttan kaçıp İstanbul'a geldi. Kimseleri yoktu. Sokakta yattılar, sur dibinde kaldılar. İkisine de sahip çıkan Kandemir, Ferdi ve Carlos'u yanına aldı. Onları hem eğitti, hem hayatı öğretti. Ferdi, Kandemir'in sağ kolu. Pratik zekası ve cesaretiyle çetenin vazgeçilmezi. Gözünü kararttığında her şeyi yapabilir.

Kaan yıldırım Çok fazla dizide filmde oynamadığı için henüz kendisi hakkında çok fazla bilgiye ulaşılamıyor. Hakkında bilebildiklerimiz bunlarla sınırlı. 
Kaan yıldırım Doğum tarihi: 24 Aralık 1986
Kaan yıldırım Doğum yeri: İstanbul
Kaan yıldırım Eğitimi: Londra Brunel Ü. Pazarlama Bölümü
Kaan yıldırım İnstagram:http://instagram.com/kaannyildirimm
Kaan yıldırım Twitter: http://www.twitter.com/kaanyildirim_






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.