Buraya Reklam Verebilirsiniz

Ulan İstanbul Dizisi Karlos - Erkan Kolçak Köstendil Kimdir

Ulan İstanbul dizisindeki karlos kimdir, ulan İstanbul karlos karakteri, ulan İstanbul dizisi erkan kolçak, ulan İstanbul dizisindeki karlos, erkan kolçak köstendil




Erkan Kolçak Köstendil

Ulan İstanbul dizisinde popüler karakterlerden biriside Karlos veya Carlos Gerçek adıyla Erkek kolçak Köstendil kimdir, nerelidir, Erkan'ın yaşı boyu ve kilosu nedir gibi biyografik bilgilerini merak edenler için ulan İstanbul'un Karlosunu tanıtacağız.

Daha önce dizilerde oynamasına rağmen ulan istanbuldaki kadar popüler olmamıştı Erkan Kolçak Köstendil. İzleyici bir başka tanıdı onu karlos karakteriyle. Karakterle bütünleşti sanki olduğu gibi tüm doğallığıyla sergiledi maharetlerini.



Ulan İstanbul dizisinde evin serseri oğlu hırsızlık çetesinin baş kahramanlarından. Çetenin lojistik destek elemanı görevini yürütüyor şimdilik. Ayrıca dizide ki yaren'e aşıkmıdır bilemiyoruz onuda önümüzdeki günlerde anlayacağız.

Ulan İstanbul Dizisi Karlos Rolü

Anne babayı hiç görmedi. Yetimhane’den kan kardeşi Ferdi’yle birlikte İstanbul’a kaçtı. Kandemir onun da hayatını değiştirdi. Ferdi gibi o da dolandırıcılık aleminin çakallıklarını kısa zamanda öğrendi. Hatta biraz fazla öğrendiğinden lakabı Çakal Karlos’tur. 

Herkes ona Karlos der, adını bazen kendisi bile unutur. Aşık olma fikrine, efkarın kendisine aşıktır. Arabesk müzik sevdalısıdır. Selami Şahin hayranıdır. En büyük tutkusu atlardır. En büyük hayali, bir at çiftliği kurmaktır.

Erkan Kolçak Köstendil Kimdir

Doğum tarihi: 16 Ocak 1983
Doğum yeri: Bursa
Eğitimi: Mimar Sinan Güzel Sanatlar Ü. Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü
Oynadığı Diziler:
- Babalar ve Evlatlar
- Sakarya Fırat
- M.A.T
- Kurtlar Vadisi







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.