Buraya Reklam Verebilirsiniz

Ulan İstanbul Derya - Sevtap Özaltun Kimdir

Ulan istanbul dizisi derya, ulan istanbul derya, ulan istanbul dizisindeki derya, ulan istanbul derya karakteri, sevtap altun kimdir, ulan istanbul derya kimdir

Ulan İstandul dizisinde hırsızlık çetesine sonradan katılan "Derya" karakteri, güzelliğiyle herkesin beğenisini kazandı. Nevizade ailesinin küçük kızı, ferdi kardeşimizin platonik aşkı. dizinin ierleyen bölümlerinde aşk yaşayacakalrı kesin gibi. Derya'nın ferdiye mi yoksa Ceyhun'a mı yüz vereceğini senaryonun akışına göre önümüzdeki haftalarda anlayacağız. Bildiğimiz kesin birşey varki büyük bir aşk savaşı yaşanacak dizi boyunca.

Derya ulan istanbul dizisinde tatlılığı ve sevimliliğiyle hayranlarının gönlünü fethetti. Rolünün gereğini fazlasıyla yaptığının farkındayız. Babasını hapisten kurtarmak için hırsızlık çetesine katıldı ve elinden gelenin fazlasını yapıyor. İki aşk arasında nasıl bir tercih yapacak merakla bekliyoruz.


Sevtap genç olmasına rağmen oyunculuk kariyerinde güzel işlere imza attı.
Ulan İstanbul Derya Doğum tarihi: 12 Eylül 1984
Ulan İstanbul Derya Doğum yeri: İstanbul
Ulan İstanbul Derya Eğitimi: Haliç Ü. Tiyatro Konservatuarı Oyunculuk Bölümü

Ulan İstanbul Derya Oynadığı diziler:
- AŞK
- Fatmagül’ün Suçu Ne?
- Canım Ailem
- Hakkını Helal Et







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.