Buraya Reklam Verebilirsiniz

Kabak Çorbası Tarifi

KABAK  ÇORBASI

MALZEMELER
2 adet Kabak
3 çorba kasigi un
Yarim Çay bardagi ayçiçek yagi
1 çorba kasigi margarin
750 ml. süt
2.5 su bardagi su
Yarim demet dere otu, tuz

YAPILIŞI
Unu ayçiçek yaginda kavurup kabagi rendeleyelim. Süt ,su ve kabagi
kabak çorbası tarifikavrulan unun üzerine ekleyip iyice kaynayincaya kadar karistiralim.
Kavrulmus un kalan malzemeyi ekleyince topak topak olacaktir.
Karistirdikça düzelecektir. Çorba kaynadiktan sonra kivami
koyulasincaya kadar pisirmeye devam edelim. Dereotunu son anda
ekleyin. Çorbayi ocaktan indirdigimizde üzerine bir kasik yagda
kizdirdigimiz kirmizi biberi dökelim.


Yemek Tarifleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.