Buraya Reklam Verebilirsiniz

Antibakteriyel Priz

İçeriğinde bulunan antibakteriyel özel malzemesi sayesinde anahtar yüzeyinde bakteri çoğalmasını engelleyen Karre Antibakteriyel, gerek evde gerekse de toplu yaşam alanları için vazgeçilmez bir seçenek sunuyor. Karre Antibakteriyel modern alanlara uygun sade ve dekoratif tasarımı ile her ortama uygun. 
Anahtar ve priz sektörünün Türkiye’deki lider markası VİKO, insana önem veren ve hayata değer katan yenilikçi ürünleriyle daha sağlıklı bir gelecek için çalışmaya devam ediyor. VİKO’nun yeni anahtar priz serisi “Karre Antibakteriyel”, içerdiği gümüş iyonlar sayesinde yaşam boyu üzerinde bakteri barındırmıyor. 
VİKO’nun yeni antibakteriyel özellikli anahtar priz serisi Karre ile evde kullanımın yanı sıra toplu yaşanılan hastane, iş merkezleri, spor salonları, eğlence merkezleri, restoranlar, okul ve kreşler gibi toplu yaşam alanlarında hijyenik çözümler sunuyor. İnorganik nano gümüş iyonlarıyla kesin antibakteriyel sonuç sağlayan Karre Antibakteriyel, el temasından sıklıkla bulaşan bakteri ve mikropları uzak tutuyor. 
Sağlıklı ve hijyenik bir ortam arayan herkes için Karre Antibakteriyel mekanları daha sağlıklı ve yaşanılır hale getiriyor.  
Karre’nin antibakteriyel etkisi yaşam boyu sürüyor, ışık ve sıcaklıktan etkilenmiyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.