Buraya Reklam Verebilirsiniz

Aşk oyunları

Tatlı ve minik oyunlarla sevgilinizi baştan çıkarın.

Onunla "Bir" olmak: Partnerinize sarılıp, onun nefes alıp verişine dikkat edin. Bir süre sonra kendi nefesinizi onunkine uydurun ve aynı anda nefes alıp vermeye başlayın. Birkaç dakika sonra "nefeslerinizin birleştiğini" hissedeceksiniz.

Ruhuna bakın: Birbirinize yaklaşık 60 santimetre mesafede durarak,gözlerinizin içine bakın. Partnerinizin gözlerinden ruhunu görmeye çalışın. Bunu 2 dakika yaptıktan sonra, izlenimlerinizi birbirinizle paylaşın.

Maymun hareketleri: Partnerinizle yan yana oturarak, birbirinizin vücut hareketlerini taklit edin. Bu eğlenceli ama zor oyunda hem el, kol ve bacaklarınızı bireysel olarak hareket ettirmiş, hem de partnerinizle aynı hareketleri yapmış olacaksınız.

Aşka "düşün": Ayaktayken, kendinizi arkanızda duran partnerinizin kollarına bırakın. Sonra yer değiştirin. Bunu birkaç kez tekrarladıktan sonra hislerinizi birbirinizle paylaşın.

Sır değiş tokuşu: Bir kâğıda çok derin bir sırrınızı yazın ve partnerinizden aynısını yapmasını isteyin. Sonra bu kâğıtları değiş tokuş yaparak, öğrendiğiniz sır hakkında hislerinizi paylaşın.

Düşünce okuma oyunu: Partnerinizle paylaşmak istediğiniz bir düşünceyi bir kağıda yazın. Daha sonra, bu düşünceyi konuşmadan hareketlerinizle partnerinize iletmeye çalışın. Eğer anlayamazsa, düşüncenizi paylaşın. Sonra rolleri değiştirin.

"Yaklaş": Sevdiğinizle yaklaşık 120 santimetre mesafede durarak tümdikkatinizi birbirinize verin. Her 10 saniyede bir, birbirinize yaklaşana kadar, adım atın. Birbirinize en yakın mesafede durun, ancak dokunmayın. (Bu çalışma genelde öpüşmeyle sonuçlanır.)

Avuç formülü: Avucunuzu partnerinizin avucuna dokunmadan enyakın mesafede tutun. Sıcaklık dışında, hormonlarınızı harekete geçirecek duygular da hissedebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.