Buraya Reklam Verebilirsiniz

Ortalama Göğüs Bedeni: Herkese göre farklılık gösterir

Göğüsler: Ne şekli ne de ölçüsü önemli değil!

Yuvarlak, yassı, armut şeklinde ya da sivri. Bunlar belli başlı bir kaç göğüs şekline verilen isimler. Ölçüler ise AA ile DD arasında değişen harfli kodlarla ifade ediliyor.

Bu konudaki tavırlar farklı olabilse de göğüsler her zaman ilgi çekicidirler.  Örneğin birçok Avrupa ülkesinde plajlarda üstsüz güneşlenen kadınlar doğal karşılanırken Amerika’da göğüsler hala bir tabudur.

Kızlar için göğüslerin büyüklüğü ya da küçüklüğü bir mesele olabiliyor. Bununla ilgili farklı görüşler var.  Örneğin büyük göğüslü kızların daha fazla ilgi çektiği ve göğüslerinin ağır olması nedeniyle sırt ve omuz ağrılarının çok olduğu. Öte yandan küçük göğüslüler de bunu dert edip asla moda dergilerini süsleyen mankenlerinki gibi olamayacaklarını düşünebiliyorlar. Erkeklerin, çelimsiz vücutlarından dolayı onlarla dalga geçeceği ve asla iri göğüslü arkadaşları gibi seksi olamayacakları fikrine kapılabiliyorlar. Sadece bu kadarla kalsa iyi! Büyük göğüslü kızların cinsel deneyimlerinin ve maharetlerinin daha fazla olduğuna inanan kızlar bile var (ki bu kesinlikle saçma).

Gerçek şu ki,  her insan için güzel-çirkin, büyük-küçük farklı kavramlardır. Dolayısıyla bunun karşındakinde yarattığı etki de ona göre olur.  Bir düşünün, sadece saç rengi ve kesimi belli bir tipte olan erkeklerden mi hoşlanıyorsunuz? Şekli ve ölçüsü ne olursa olsun esas olan göğüslerinizin vücudunuzun sizi tamamlayan eşsiz ve güzel parçaları olduğudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.