Buraya Reklam Verebilirsiniz

Hamilelikte Orgazm Olamama

Hamilelik aslında bir kadın bünyesinden çok şey götürmekte olan bir süreç gibi gözükse de sadece hamilelik dönemi içinde bu sıkıntıların yaşlanacağı ve daha sonrasında yavaş yavaş düzeleceği düşünülerek kişiler kendilerini mutlu edebilirler. Bu durumda hamilelikte orgazm olamama durumları da sıklıkla yaşanan durumlardan biridir.

Kan akışının yavaşlaması beyinin farklı olarak işlev görmesi hamilelik sürecine uyum, hamilelik sürecine uyum sağlayamama stres gibi faktörler ile birlikte hamilelikte orgazm olamama yaşanabilir.

Bu durumda stres yaparak var olan olumsuzluğu daha olumsuz bir duruma sokabilirsiniz bunun için hamilelik dönemini geçiş dönemi olarak düşünüp bu dönemde kendinizde ve vücudunuzda birçok değişim olduğunu fark edeceksiniz.

Kadınlar için özellikle bu dönemde anneliğe hazırlık anne olmaya alışmak anne kelimesine alışmak her şeyden önemlisi karnında bir canlı yetiştirmek ve her anına her büyüme evresine şahit olmak eşsiz bir duygu olsa da bu süreç zorlu ama bir o kadar güzel duygular barındıran ve içeren bir dönemdir.

Aslında daha az cinsel yaşam sürdürülmesi gereken ve sürdürülmesinde bir sakınca yok ve çiftler bu konuda kendilerini rahat hissediyorlarsa da daha dikkatli olunması gereken dönemlerden biridir. hamilelikte orgazm olamama durumunu birçok kadın yaşamakta olup bu durumu stres haline dönüştürmenize gerek yok hamilelik süreci bitip vücut yapınız eski halini kazandığında aynı süreçleri tekrar yaşıyor olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.