Buraya Reklam Verebilirsiniz

Pis Yedili Dizisi Oyuncuları

Show TV ekranlarında yayınlanan gençlik ve komedi dizisi Pis Yedili izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Gani Müjde'nin kaleminden çıkan Pis Yedili dizisi kısa sürede büyük bir izleyici kitlesi yakalayarak reytinglerde en üst sıralara tırmandı. 25 Ekim 2011 tarihinde ilk bölümüyle ekranlara gelen ekranların bu eğlenceli dizisi izleyicisinin desteği ile hala yayın hayatına devam ediyor. Dizinin senaristliğini Gani Müjde yaparken, yönetmen koltuğunda 1-26 bölümleri arasında Süleyman Seçik şuanda ise Kartal Çimdalı oturuyor.

Okudukları okulda yangın çıkan ve bu sebepten dolayı açıkta kalan Pis Yedili özel bir liseye yerleştirilir. Fakat burada sınıf arkadaşları onları sevmez ve onlara "varoş" lakabı takarlar. Kolejin başarıya endeksli sistemine sıkı sıkıya sahip çıkan müdiresi Esma Sultan bu öğrencilerin lisenin not ortalamasını düşüreceği endişesiyle onları istemese de, altın kalpli müdür yardımcısı Hasan Paşa'nın ve Filiz hanımın destekleri ile bu yedi öğrencinin hayatında yeni okullarında yepyeni bir yaşam başlar.


Pis Yedili Dizisi Oyuncuları


Burak Alkaş - Orço
Halil İbrahim Babür - Trafo(Mert)
Bükre Atala - Karabiber(Sevil)
Eda Ece - Cimbom
Hazal Şenel - Salça(Neşe)
Ayşegül Aldinç - Esma Sultan
Asuman Dabak - Songül
Turan Özdemir - Hasan Paşa
Ceren Soylu - Oya Bilir
Melis Babadağ - Elçin
Ümit İbrahim Kantarcılar - Ceyhun
Ahmet Yıldırım - PC Pisi
Melih Selçuk - Rüzgar
Bertan Asllani - Bertan
Sezer Arıçay - Furkan
Ümit Erlim - Zeki
Güneş Zavrak - Dilkopat(Damla)
Alican Altun - Etkin
Eylül Su Sapan - Melis
Ecem Karavus - Alis
Nevzat Çiftçi - Dizel

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.