Buraya Reklam Verebilirsiniz

Fatih Harbiye Dizisi Oyuncuları

Show TV ekranlarının yeni dizisi Fatih Harbiye sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Her Cumartesi saat 19:45'de Show TV ekranlarında yayınlanan dizi kısa sürede büyük bir izleyici kitlesi yakaladı. Türk edebiyat tarihinin en önemli isimlerinden biri olan Peyami Safa'nın adlı adı taşıyan romanından televizyona aktarılan Fatih Harbiye dizisi izleyicisine dram yüklü bir hikaye sunuyor. Yönetmen koltuğunda Sadullah Celen'in oturduğu dizinin senaristliğini Hayriye Ersöz yapıyor.

Başrollerinde Kadir Doğulu ve Seda Türkmen gibi son dönemin en popüler oyuncularının yer aldığı dizinin yapımcılığını Koliba Film'den Ata Türkoğlu üstleniyor. Dizi hikayesi ile olduğu kadar oyuncu kadrosu ile de izleyiciyi kendisine çekiyor. Fatih Harbiye dizisinin oyuncu kadrosunu yazımızın devamında görebilirsiniz.


Fatih Harbiye Dizisi Oyuncuları


Kadir Doğulu
Neslihan Atagül - Neriman
Yunus Emre Yıldırımer - Şinasi
Seda Türkmen
Itır Esen
Dilara Öztunç
Başak Parlak
Pınar Dikici
Oktay Korunan
Özgürcan Çevik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.