Buraya Reklam Verebilirsiniz

ÇILGIN DERSANE CENKER (BOĞAÇ AKSOY) KİMDİR - BOĞAÇ AKSOY KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

çılgın dersane üniversitede, çılgın dersane oyuncuları kimler, çılgın dersane kadrosu, çılgın dersane oyuncu isimleri, çılgın dersane cenker kim, çılgın dersane cenker karekteri kimdir, çılgın dersane cenker, çılgın dersane cenker gerçekte kimdir, çılgın dersane zeynep kaç yaşında, çılgın dersane cenker gerçekte kim, çılgın dersane dizisi, çılgın dersane cenker resimleri, çılgın dersane cenker seksi resimler, boğaç aksoy kimdir, boğaç aksoy kaç yaşında, boğaç aksoy nereli, boğaç aksoy boyu kilosu kaç, boğaç aksoy yaşı, boğaç aksoy facebook adresi, boğaç aksoy twitter adresi, boğaç aksoy resimleri, boğaç aksoy foto galeri, boğaç aksoy hakkında bilgi, boğaç aksoy biyografi, boğaç aksoy özel resimleri, çılgın dersane kızların resimleri, boğaç aksoy yarışmada kaçıncı oldu, boğaç aksoy miss turkey yarışmasında kaçıncı oldu
Boğaç Aksoy, şu anda Çılgın Dersane dizisinde Cenker karakterine hayat vermekte olan başarılı erkek oyuncudur. 2012 yılında düzenlenmiş olan Best Model Of Turkey yarışmasında 3. Olduktan sonra popüler yaşama dahil olmuştur. Boğaç Aksoy kimdir sorusu başarılı modelin oyunculuk dünyasında yer almaya başlamasından dolayı sorulduğundan sizlere Boğaç Aksoy vikipedi bilgilerini sunacağız.

Boğaç Aksoy doğum tarihi 7 Şubat 1989’dur. İstanbul ilinde dünyaya gelen oyuncu 1.80 boylarındadır. Yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken Boğaç Aksoy Bey ülkemizin yakışıklılığı tescilli olan isimlerinden birisidir.

Uzun zamandan beri başarılı bir model olarak popüler yaşamda yer alan Boğaç Aksoy dizi oyunculuğu sektörüne giriş yaptı ve kendisi seyirci karşısına ilk kez Çılgın Dersane dizisinde Cenker karakterini canlandırarak çıktı.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.