Buraya Reklam Verebilirsiniz

Arka Sokaklar Dizisi Oyuncuları

Arka Sokaklar dizisi oyuncu kadrosu ve Arka Sokaklar oyuncuları gibi bilgiler yazımızın devamında yer almaktadır. Kanal D ekranlarının polisiye dizisi Arka Sokaklar, İstanbul sokaklarında suçluluların peşinde olan bir ekibin hikayesini anlatıyor. Sadece Kanal D ekranlarının değil Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri haline gelen Arka Sokaklar tüm heyecanı ile devam ediyor. Her Cumartesi 8.sezonuyla ekranlara gelen dizinin oyuncu kadrosu yazımızın devamında listelenmiştir.

Kanal D ve Max Smart ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin senaryosu Ahmet-Ozan-Sinan Yurdakul ve Ömer Genç tarafından kaleme alınırken dizinin yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz yer alıyor. Dizide şimdiye kadar birçok oyuncu değişse de Şevket Çoruh, Uğur Pektaş, Zafer Engin, Alp Korkmaz ve Özgür ozan Arka Sokaklar'ın değişmeyen isimleri olmuştur.


Arka Sokaklar Dizisi Oyuncuları


Zafer Ergin
Şevket Çoruh
Özgür Ozan
Uğur Pektaş
Alp Korkmaz
Özlem Çınar
Gülcan Arslan
Gizem Soysaldı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.