Buraya Reklam Verebilirsiniz

Tas Kebabı

MALZEMELER
500 gr kuşbaşı et
1 adet orta boy soğan
1 Çorba kaşığı salça
1 orta boy domates
1 tatlı kaşığı Tuz
karabiber
HAZIRLANIŞI
Tencereye yağ konup kuşbaşı etler ilave edilir. orta ateşte eritin. Ara sıra karıştırılır. Kendi suyunu çekince üzerine doğranmış soğan konup birlikte sotelenmeye devam edilir. Salça ve rendelenmiş domates eklenir. Bu aşamada tuz ve karabiber ve biraz da sıcak su konup ağır ateşte pişmeye bırakılır.
Etler iyice yumuşayıncaya kadar pişirilir. Suyu bitip etler yumuşamazsa su ilavesi yapılabilir.

Bu arada kebab suyunu çekecek olursa, bir miktar sıcak su ilave edebilirsiniz. Kebabın, tencereyi ateşten aldığınızda, yaklaşık 1 bardak salçası olmalıdır.




http://www.sofrabezi.net

Yemek Tarifleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.