Buraya Reklam Verebilirsiniz

Krem Şantili Revani Tarifi

Malzemeler 
3 yumurta3 kahve fincanı şeker3 kahve fincanı yoğurtYarım paket kabartma tozu3 kahve fincanı irmik3 kahve fincanı sıvı yağ3 kahve fincanı unVanilyaArzuya göre içine ceviz, fındık koyabilirsiniz
Şerbeti için;
3 su bardağı su3 su bardağı şekerLimon
Üzeri için;
Hazırlanışı 
Tüm malzelemeri hamur haline getirip yağlanmış fırın kabına döküp üzeri kızarıncaya kadar 170 derecedeki fırında pişiriyoruz. Pişen revaniye önceden hazırladığımız şerbeti döküp soğumaya bırakıyoruz. Soğuduktan sonra üzerine krem şantiyi sürüp bol fındık veya arzuya göre fıstık ya da cevizle süslüyoruz. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.