Buraya Reklam Verebilirsiniz

Tüpleri Kapalı Kadın Gebe Kalabilir Mi?

Tüpleri doğuştan kapalı olan kadınlar tüp bebek tedavi yöntemiyle gebe kalabilmekte . Ancak böyle bir durumda  tüp bebek uygulamasına gerek kalmadan Mikricerrahi tekniğiyle sorun çözülebilmektedir.Aynı zamanda tüpleri bağlanmış ama tekrar çocuk sahibi olmak isteyen kadınlarda da mikrocerrahi tekniği başarıyla uygulanmaktadır.Bu tedavinin uygulanması özel eğitimden geçmiş uzmanlar tarafından yapılmaktadır.Bu teknikte tüplerin tıkalı olan kısımları mikroskopik yöntemle  çıkarılıp sağlıklı kısımlar birbirine yeniden ekleniyor.Böylece tüp bebek yöntemine gerek kalmadan bebek sahibi olabiliyor hasta.Nedeni ne olursa olsun tüm tüpleri kapalı olanlarda olumlu sonuç veren bir tedavi yöntemi mikrocerrahi tekniği.

Bu tedavi yönteminde kadın tüpleri çok ince bir yapı gösterdiği için ancak çok özel bir mikroskop ile işlem sürdürülebilir.Tüplerdeki tıkalı kısımlar çıkarılıp sağlam kısımların birleştirilmesiyle yeniden bütünlük sağlanır ve kadın doğal yoldan hamile kalabilir. Ancak tüplerde fazla yapışıklık olmaması ve birleştirilen kısmın uzunluğu dört santimden uzun olması çok önemlidir.

Jinekolojik mikrocerrahi yöntemi tüp bebeğe göre daha zahmetsiz ve daha az masraflıdır.Bu operasyon sonucunda 6-7 içinde hamile kalabiliyor hasta ve bu  yolla hamile kalan kadınlar sorunsuz bir hamilelik dönemi geçiriyor.

Cinsel İlişki

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.