Buraya Reklam Verebilirsiniz

Rüyada Örümcek Görmek

Rüyada örümcek görmek dokumacıya, ibadete düşkün, takva ehli kimseye işaret eder. Örümcekle karşılaşmak böyle biriyle karşılaşmaya delalet eder. Rüyada örümcekler tarafından yeni yapılmış bir örümcek ağı görmek mutlu ve yıkılması mümkün olmayan emin bir yuvanız olacağı anlamına gelir. Rüyada örümcekten korktuğu halde onun bir canlı olduğunu düşünerek öldürmediğini görmek, hayra ve dine sevgi beslemeye işarettir. Evinde örümcek ağı görmek yoksulluğa, bunları süpürüp attığını görmek fakirlikten kurtulmaya delalet eder. Rüyada örümceklerin bir ağ ördüğünü görmek mutlu olacağınız bir haber almak demektir. Örümceğin yiyecekler üzerinde dolaştığını görmek kimsenin kısa bir süre parasız kalması anlamındadır. Rüyada örümceklerin bir ağ oluşturarak bir yolu kapadığını görmek çok çalışıp, ter döktükten sonra ödüllendirileceksiniz şeklinde yorumlanır.
Dişi örümcek sihir yapan bir kadına da işarettir. Rüyada dişi örümcek görmek bazen tembel, hilekâr ve zayıf bir kadına, yoldan çıkmış kimseye, kocasının yatağında yatmak istemeyen ahlâksız kadına işaret eder. Rüyada dişi örümcek yakalamak böyle bir kadınla evlenmeye, rüyada dişi örümcek öldürmek yukarıdaki niteliklerden birini taşıyan kimseden kurtulmaya delalet eder.
Örümceğin ördüğü ağla birlikte öldürüp yok etmek k zayıflık ve gevşekliğe delalet eder. Örümceğin damdan düşmesi şiddetli kışa, örümcek ağlarında oluşmuş bir kazak ya da kıyafet görmek soğuk kışı sağ salim ve esenlik içinde geçireceğinize delalet eder. Rüyada bir örümceğin kendisinden kaçtığını gören, zayıf ve dindar bir adamdan ayrılır. Örümcek ağını kendiniz dokuduğunuzu görüyorsanız dokumacılık sanatını bilmeye işarettir. Rüyada örümceğin örüyor olduğu örümcek ağlarının eline bulaştığını gören kimse bir başkasının başladığı işe sonradan dahil olur başarı elde eder. Örümceği yakalamaya çalışıp bir türlü yakalayamadığını gören kimse
Kirmaniye göre; rüyada örümcek görmek, dokumacı ile tabir olunur. Bir örümcek tuttuğunu gören, bir dokuma ustası ile arkadaş olur. Ebu Sait El-Vaiz'e göre; Dişi örümcek, eşiyle geçinemeyen evinden kaçan ahlaksız bir kadına delalet eder. Bir dişi örümcek tuttuğunu gören böyle bir kadınla evlenir. Dişi örümceğin tabiri "Halbuki evlerin çürüğü her halde örümcek yuvasıdır." (Ankebut suresi a.41) mealindeki ayeti gereğince, o kimseye zayıflık ve gevşeklik nail olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.