Buraya Reklam Verebilirsiniz

Rüyada Alay (askeri) Görmek

(Ayrıca Bakınız; Ordu)


Rüyada bir alay asker görmek sıkıntıların sona ereceği ve kişinin hiç ummadığı bir olay sayesinde kendine gelecek demektir.

Rüyanızda asker olarak bir alayda eğitim görmekte veya subaylık yapmakta olduğunuzu görmek, büyük bir hükumet adamı tarafından yardım ve iyilik göreceğinize; bir alayda bir geçit töreninde bulunduğunuzu görmek, kafile halinde bir başka memlekete gidip ticaret konusunda anlaşmalar yapacağınıza veya çocuğunuzu bir üniversiteye veya bir liseye yazdıracağınıza işaret eder. Bir askeri birlikte en önde bayrak tasıdığınızı görmek, yaşadığınız yerde ün sahibi olup, adınızın unutulmayacak bir şekilde tanınacağına delalet eder.

Rüyada alay görmek, gün içerisinde işinizde bir aksilik olacağına; kendinizi alay içinde görmek, iş hayatında büyük bir zarara uğrayacağınıza; cenaze alayı görmek, aileye felaket geleceğine, kötü bir haber alınacağına; düğün alayı görmek, aile fertlerinin artacağına, işte sürekli kâr edileceğine, mutlu bir ihtiyarlık geçirileceğine; askeri alay görmek, çevrenizdeki dostlara güvenilmeyeceğine, onlardan size zarar gelebileceğine ve iftiraya kurban gidilebileceğine işaret eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.