Buraya Reklam Verebilirsiniz

Rüyada Aksırdığını Görmek

Rüyada aksırmak; şüpheli şeylerin açığa çıkmasına, sıkıntıda olanın bundan kurtulmasına, fakir için yardıma, insanlardan gelecek dünyalık yardıma, borçlunun borcunu ödemesine işaret eder. Birinin aksırdığını ve ona 'Yerhamükellah' yahut 'Çok yaşa' dediğini görmek insanlara yardım ettmeye ve bundan sevap kazanmaya delalet eder.


Rüyada aksırmak, hapşırmak gibi şeyler gören kişi göze gelmiş demektir.

Rüyada aksırmak uyarı ile de yorumlanır. Rüyanızda sık sık aksırdığını görmek, tasarladığınız bir işi yapmak için iyi düşünmeniz gerektiğine bir uyarıdır. Yanında bir başkasının aksırması o kimsenin iyi bir yolda olmadığını gösterir. Bir başka rivayete göre de, aksırık kötü bir haberle de tabir olunur. Bir rivayete göre; aksırmak kanaattir. Rüyada aksırdığını gören Allahu Teala'ya çok hamdeder ve onun rahmetine nail olur. Aksırmak bazı bilginlere göre, hastalıktan şifaya, uzun ömre delalet eder. Birbiri arkasından bir kaç kere aksırdığını gören, çok yaşar. Bir hasta rüyasında arka arkaya aksırdığını görse, iyileşir. Sağlam bir adamın aksırdığını görmesi, onun hasta olmasına işarettir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada aksırmak, şüphe edilen şeyin açıklık kazanmasına işaret eder. Rüyada aksırmak, hasta için ölüme veya kendisini muzdarip edecek, kedere işaret eder. Rüyada aksıran kimse sıkıntı içinde ise kurtulur, fakir ise, kendisine yardım edilir. Eğer rüya sahibi borçlu olursa, borcunu ödemeye çalışır. Eğer nezleli ise, kurtulur. Bazen aksırmak nezleye işaret eder. Rüyada aksırmak, şüphe edilen şeyin vuzuha (açıklığa) kavuşmasına delalet eder. Rüyada aksırdığını gören kimse, şüphelendiği bir şeyi kafi olarak bilir. Rüyada aksırmak, hasta için ölüme veya kendisini muzdarip edecek kedere delalet eder. Rüyada aksıran kimse sıkıntı içinde ise kurtulur, fakir ise, kendisine yardım edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.