Buraya Reklam Verebilirsiniz

Rüyada Akciğer Görmek

Kişinin rüyasında kendi akciğerini sağlıklı görmesi uzun ömre, onun koktuğunu ve lekelendiğini görmesi kısa ömre işaret ederken, taze akciğer görmek ise kadınla tabir edilir.


Ciddi bir hastalığa yakalanabilirsiniz. Dikkatli olun.

Rüyada akciğer görmek ferah ve sevinç alametidir. Ibn-i Şirin'e göre; rüyasında kendisine akciğer verildiğini gören, eğer vereni tanıyorsa, ondan sevineceği bir haber alır ve menfaat görür; eğer tanımıyorsa, bilmediği birinden kendisine sevineceği bir iyilik gelir. Birine akciğer verdiğini görmek, kendi eliyle o verdiği adama sevineceği bir iyilik yapacağına, eğer verdiği kişiyi bilmiyorsa halka karşı bir iyilikte bulunacağına işarettir.

Cabir'ül-Magribî'ye göre; rüyada akciğer yediğini görmek, eğer yediği ciğer pişmiş ise ve eti yenilir bir hayvana ait ise, kolaylıkla mal sahibi olacağına; eğer eti yenilmeyen bir hayvana ait ise, edineceği malın haram mal olacağına; akciğerinin koptuğunu görmek, ecelinin yaklaştığına işarettir. Bir başka rivayete göre de: Akciğer umumiyetle ömür ile tabir edilir. Dolayısıyla akciğerin sağlamlığı uzun ömre, onun bozukluğu ise kısa ömre işaret eder. Rüyada görülen akciğer, ruhun mahallidir. Bundan dolayı bir kimse rüyada kendi akciğerinin kötü koktuğunu görse, o kimsenin ömrü biter. Yine akciğer, gazap mahallidir. Akciğer kadın ile de tabir edilir. Akciğerin sağlamlığı uzun ömre, onun bozukluğu ise kısa ömre delalet eder.

Rüyada akciğer görmek genel olarak hastalığa işrettir, dikkat edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.