Buraya Reklam Verebilirsiniz

Rüyada Öksüz Görmek

Rüyada kendisini yetim görmek, daima maddi bakımdan refah içinde yaşayacağınıza ve dostlarınız tarafından çok sevileceğinize işarettir. Bir yetimhaneyi ziyaret etmek, dostlarınız tarafından çok iyi haberler almaya ve işinizin gelişip ilerlemesine işarettir.
Rüyada öksüz görmek iş kurarak işsizlere iş imkanı sağlayacağınızı işaret eder. Sürekli maddi rahatlık içinde yaşayacağınıza yorumlanır. Bir yetimhaneyi ziyaret etmek, iyi arkadaşlarınızdan çok güzel haberler alacağınıza yorumlanır.
Rüyada öksüz bir çocuk görmek, başka insanlardan yararlanacağınız anlamına gelir. Bu rüya, muhtaç duruma düşebileceğinizin de işaretidir.
Rüyasında öksüz kaldığını görerek ağlayan kimse sevdikleriyle birlikte güzel bir hayat sürecek demektir.
Rüyada öksüz bir çocuk görmek, başka insanlardan yararlanacağınız anlamına gelir. Bu rüya muhtaç duruma düşebileceğinize işaret eder.
Rüyada bir öksüz sevdiğinizi görmek,işlerinizin çok yolunda gideceğine, öksüzü üzerek ağlatmak; işinizin bozulacağına işarettir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.