Buraya Reklam Verebilirsiniz

Pastaların Üzerindeki Meyvelerin Kararmasını Nasıl Önleriz?

Özene bezene yaptığımız pastaların üzerine dizdiğimiz meyveler kararır, bu hiç hoş bir görüntü değildir. Emeğimize yazık olduğunu hissedersiniz. Ama üzülmeyin her şeyin bir çaresi var.

Bu aralar "Pastaların üzerine dizilen meyvelerin kararmaması için ne yapmalıyım?" sorusunu çok duyuyorum. Buradan yazayım herkes okusun :)

Jölesiz pastaların üzerinde kullanılan özellikle muz, elma, armut gibi meyveler çok kısa sürede kararmaya başlarlar. Doğradığınız meyveleri pastanın üzerine dizmeden önce limonlu suya batırırsanız kararmalarını önlemiş olursunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.