Buraya Reklam Verebilirsiniz

Aşk Nedir ?


Aşk nedir ? Avuçların mı terliyor , kalbin mi tekliyor, sesin mi

Aşk nedir ? Avuçların mı terliyor , kalbin mi tekliyor, sesin mi kısılıyor? Bu aşk değil , hoşlanma.Gözlerini ondan mı ayıramıyorsun , dokunmak istiyorsun, öyle mi ? Bu aşk değil , şehvet. Onu herkese göstermek istiyorsun , aşkını haykırmak istiyorsun , öyle mi ? Bu aşk değil , gösteriş. Onu istiyorsun çünkü yanında değil , öyle mi ? Bu aşk değil , zayıflık. Sana aşkını itiraf ettiği için onunlasın ? Bu aşk değil ,acıma . Ona aitsin çünkü görünüşü seni cezp ediyor,kalbini tekletiyor , öyle mi ? Bu aşk değil , vurulma .Hatalarını görmezden geliyorsun çünkü onu önemsiyorsun , öyle mi ? Bu aşk değil arkadaşlık.Ona ,her gün , her an onu düşündüğünü mü söylüyorsun ? Bu aşk değil , yalan .Sevdiğin her şeyi hatıra olsun, diye ona vermek mi istiyorsun ? Bu aşk değil , hayır işi .
AMA ;

 O ÜZGÜN OLDUĞUNDA , KALBİN Mİ ACIYOR ? İŞTE BU ,AŞK . O İYİYKEN BİLE ONUN CANI YANAR , DİYE AĞLIYOR MUSUN ? BU ,AŞK . GÖZLERİ, KALBİNİ GERÇEKTEN VE GÖRÜYOR VE RUHUNU DERİNDEN İŞLİYOR MU ? BU ,AŞK .KÖR OLMUŞ BİR ŞEKİLDE ,ACILAR ,,İÇİNDE KIVRANIRKEN BİLE HÂLÂ ONUNLA MISIN ? BU ,AŞK . ONU HATALARIYLA KABUL EDİYORSUN , ÇÜNKÜ HATALARI DA ONDAN BİR PARÇA DİYE DÜŞÜNÜYORSUN , ÖYLE Mİ? BU , AŞK. BAŞKALARINA DA İLGİ DUYUYORSUN AMA HER ŞEYİNLE , PİŞMAN OLMADAN ONUNLA MISIN ? BU, AŞK .ONU KALBİNİ , HAYATINI , HATTA ÖLÜMÜNÜ BAĞIŞLAYABİLİR MİSİN ? ŞİMDİ , GERÇEKTEN AŞIK MISIN ? BİR KEZ DAHA DÜŞÜN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.