Buraya Reklam Verebilirsiniz

Küçük Gözlüler Nasıl Makyaj Yapmalıdır?

Makyaj yapmak, her kadının hobileri arasındadır. Birçok kadın makyaj yapar, ama doğru makyaj yapmaktır önemli olan. Yüz şekline göre yapılan makyajla çok iyi sonuçlar alınabilirken, hatalı makyajla kişi olduğundan yaşlı görünebilmektedir. Bunu engellemek için makyaj konusunda bir uzmandan yardım alıp, size yakışacak makyaj konusunda tüyolar almalısınız. Küçük gözleri olduğundan şikâyetçi olanlar için birkaç tüyo Göz kapağınıza ince bir çizgi halinde eyeliner sürün. Gözünüzün iç kısmına krem rengi bir göz kalemi sürün.

 Beyaz göz kaleminden kesinlikle uzak durun; çok yapay duracaktır. Üst kirpiklere takma kirpik ile takviye yapın. Alt kirpiklere dolgunlaştırıcı bir rimel kullanarak bakışlarınızı daha etkili hale getirin ve gözlerinizin daha büyük görünmesini sağlayın. Göz makyajı hileleri ile gözlerinizi olduğundan çok daha güzel gösterme şansına sahipsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.