Buraya Reklam Verebilirsiniz

Aşk Yeniden Dizisi Zeynep Taşkın Kimdir (Özge ÖzPirinçci)

AŞK YENİDEN DİZİSİNİN BAŞROL OYUNCUSU ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ KİMDİR? , Özge özpirincçi biyografisi , Özge Özpirinçci hakkında , ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ KİMDİR? » AŞK YENİDEN DİZİSİNİN BAŞROL OYUNCUSU ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ KİMDİR?

Aşk Yeniden Dizisinin güzel oyuncusu Özge ÖZPİRİNÇ’ci dizideki Zeynep Taşkın rolü ile izleyicilerini büyülemeye devam ediyor. Aşk Yeniden dizisi Sevdiklerini, tüm ailesini, hayatını geride bırakarak, aşık olduğu Ertan’ın peşinden Amerika’ya kaçan Zeynep, elinde hayal kırıklıkları ve bebeğiyle Türkiye’ye geri döner. Diğer tarafta Amerika’ya eğitim için giden Fatih’in de hayal kırıklıkları ile ülkesine, ailesinin yanına dönme vakti gelmiştir. Bu iki insanı ve iki farklı hayatı eve dönüş yolunda buluşturan hikaye “Aşk Yeniden” fox tv de yayına başladı. Bu yazımda Aşk Yeniden dizisi Zeynep TAŞKIN yani Özge ÖZPİRİNÇ’ci kimdir biyoğrafisi ve fotoğraflarını paylaşacağım.
Özge ÖZPİRİNÇ’ ci 1986 istanbul doğumlu olan dizi ve reklam oyuncusu,İlkokul ve ortaokulu İstanbulda okudu. Lise eğitiminde AFS programı ile bir yıl Amerika Birleşik Devletleri’nde okudu. Daha sonra Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümünden 2008 yılında mezun oldu.Annesi İngilizce öğretmenidir. İlk olarak Cesaretin Var mı Aşka ve Kavak Yelleri dizilerinde oynadı.
Ayrıca Eti Browni ve Algida Cornetto reklamlarında da oynamıştır.

Şirin yüzü ve sempatik oyunculuğu ile iyi iş çıkaran genç oyuncu Kavak Yelleri dizisinde uçuk kaçık ama bir o kadar da duyarlı kanser hastası bir kız olan Ada’yı canlandırmaktaydı. Bu dizide sadece beş bölüm oynadı.
Show Tv’de yayınlanan duygusal, dram gençlik dizisi Melekler Korusun’da İpek Taşkır adlı üniversite öğrencisi bir karakteri başarıyla oynadı. Dizi 73. Bölümü ile son kez ekranlarda görüldü.
Özpirinçci, ayrıca 2010 yılında vizyona giren Zülfü Livaneli’nin yönettiği Veda filminde Fikriye Hanım karakterini oynamıştır.
Ayrıca 2010 ‘da Show Tv kanalında yayınlanan ve 11. Bölümü ile yayınından Kaldırılan Deli Saraylı isimli dizide altı dil bilen “Dilruba” karakterini canlandırmaktaydı.
Anadolu Kartalları filminde Üstteğmen Ayşe Dinçer’i canlandırdı.
ATV’de yayınlanan Al Yazmalım dizisinde ise baş rol olan Asiye karakterini oynamıştır ve TRT Okul’da yayınlanan Toplu Hayat adlı programda sunuculuk yaptı.
Kayıp filminde de rol almıştır. 2013 yılından beri Aramızda Kalsın adlı dizide Görkem karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında çekilen Karışık Kaset filminin başrol oyuncusudur. 2015 yılında Aşk Yeniden dizisinin başrol oyuncusudur.
Oynadığı Reklamlar;
Süreç Reklam
2008 Eti Browni
2008 Cornetto
2009 Coca-Cola
2009 Turkcell
2011 Vestel
2015 Coca-Cola Zero
Oynadığı Diziler;
YılDiziKarakter
2007-2008Cesaretin Var Mı AşkaEbru
2008-2009Kavak YelleriAda
2008-2010Melekler Korusunİpek Taşkır Üstündağ
2010-2010Deli SaraylıDilruba
2011-2012Al YazmalımAsiye
2012Ağır Roman Yeni DünyaZehir Ahu
2013Tatar RamazanAlin Terziyan
2013-2014Aramızda KalsınGörkem
2015Aşk YenidenZeynep Taşkın

Oynadığı Filmler

YılFilmAdı
2010VedaFikriye
2011Anadolu KartallarıAyşe Dinçer
2012Kayıp
2014Karışık Kasetİrem
Özge PİRİNÇ’ ci resimleri Fotoğrafları;






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.