Buraya Reklam Verebilirsiniz

Kiraz Mevsimi Ayaz kim? (Serkan Çayoğlu kimdir?)

Kiraz Mevsimi’ndeki ayaz karakterini vanlandıran Serkan Çayoğlu herkes tarafından merak konusu oldu. Peki Kiraz Mevsimi Ayaz kimdir? Yakışıklı ve karizmatik halleri ile herkes tarafından çok beğenilen Serkan Çayoğlu hakkında merak ettiğiniz herşey Radikal.com.tr adresinde. 

Kiraz Mevsimi dizisinde Ayaz karakterini canlandıran Serkan Çayoğlu Almanya doğumlu manken ve oyuncu. Üniversitede ekonomi bölümünde okuduş ve eğitimini Almanya'da tamamlamdı. Mankenliğe de orada başlamış aynı dönemde tiyatro oyunları ile oyunculuğa adım attı. 

Birkaç sene önce İstanbul 'a yerleşen Serkan Çayoğlu ilk önce burada modellik yapmayı düşünmüş. Daha sonra Ümit Çırak, Dolunay Soysert gibi isimlerden profesyonel oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuk kariyerine Kuze Güney dizisinde rol alarak başlayan oyuncu dizde Merve Boluğur'un İtalya dan gelen arkadaşını canlandırmıştı.

Hande Yener'in ya ya ya adlı şarkısının klibinde de rol alan Yakışıklı oyuncu Serkan Çayoğlu daha sonra ise Zeytin tepesi dizisinde mühendis Burak Altaylı karakterini canlandırdı. Birçok usta isimlerle birlikte Zeytin tepesi dizisinde rol alan oyuncu dizi final yaptıktan bir süre sonra yeni dizisi Kiraz Mevsimi için teklif aldı. Serkan Çayoğlu Kiraz mevsimi dizisinde çapkın bekar olan Ayaz karakteri ile ekranlara geldi. Dizide ayrıca Özge Gürel, Dağhan Külegeç gibi oyuncular da rol alıyor. 

Serkan Çayoğlu Boyu : 1,88 
Serkan Çayoğlu Kilosu : 82 
Serkan Çayoğlu twitter : twitter.com/SerkanCayoglu 
Serkan Çayoğlu facebook : www.facebook.com/serkancayogluofficial











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.