Buraya Reklam Verebilirsiniz

Huzur Sokağı Dizisi Oyuncuları

type='html'>Huzur Sokağı oyuncuları ve Huzur Sokağı dizisi karakterlerin isimleri gibi bilgileri burada bulabilirsiniz. Atv ekranlarının dram yüklü dizisi Huzur Sokağı izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Set Film tarafından yapımcılığı üstlenilen dizi daha sonra Atv İç Yapımlar bünyesine katılmıştır. Son dönemde artan romandan diziye uyarlama eserlerin yakaladığı başarı ile birlikte bu furyada yer alan bir diğer yapımda Huzur Sokağı oldu. Şule Yüksel Şenler'in aynı isimli eserinden esinlenerek ekranlara yansıyan dizide Selin Demiratar, Kutsi, Güven Hokna, Sinem Öztürk, Gökhan Mete ve Yeşim Salkım gibi sevilen isimler yer almaktadır..

Huzur Sokağı dizisinde herkesin büyük özlem duyduğu, huzurlu bir semtin aynı mahallesinde yaşayan birbirine zıt iki kişinin yaşadığı dramatik ve ibret verici aşk hikayesi anlatılmaktadır.


Huzur Sokağı Dizisi Oyuncuları


Kutsi - Bilal
Selin Demiratar - Feyza
Sinem Öztürk - Şükran
Güven Hokna - Saadet
Yeşim Salkım - Emel
Hakan Eratik - Kerim
Gökhan Mete
Paşhan Yılmazel
Fatma Karanfil
Nilgün Kasapbaşoğlu
İpek Özkök
Serdar Yeğin
Caner Kurtaran
Suavi Eren
Fatoş Silan
Belgin Erdoğan
Feyza Çıpa
Taylan Güner
Seray Kaya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.